+ Ons Bedrijf
+ Installaties
+ Verwarming
+ Zonne-energie
+ Lood- en zinkwerk
+ Sanitair
+ Nieuws
+ Contact
Installatiebedrijf
Peter van de Sande
De Ronde 11a
5683 CZ BEST
tel. 0499-372128
fax. 0499-392713
info@petervandesande.nl
www.petervandesande.nl

GAS- WATER- EN SANITAIRE INSTALLATIES

Het herstellen, vernieuwen en opnieuw aanleggen van gas-, water- en afvoerleidingen in en om de woning is voor ons als loodgieter dagelijkse kost.

Daarnaast adviseren wij u graag als het gaat om aanpassen of vervangen van onderdelen van uw toilet of badkamer. Een praktisch en mooi wandcloset, een thermostatische badkraan of een nieuwe douchewand: op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Er is een geweldige keuze, haast teveel om op te noemen. Van eenvoudig tot zeer luxe. U kunt een kijkje nemen in onze showroom die weer helemaal gerestyled is, of indien gewenst, kunnen wij een afspraak maken bij één van onze leveranciers waar een groot aantal badkamers met toebehoren te zien is.

Niet alleen zorgen we voor onderhoud en vervangen van aanvoerpunten voor water, ook de afvoerleidingen zijn onze zorg. Immers, een niet goed werkende riolering geeft veel overlast. Een verstopping kunt U grotendeels voorkomen. Zorg ervoor dat er geen vaste stoffen in de rioolafvoer terechtkomen. Ook vet (jus en vloeibaar frituurvet) en olie zijn belangrijke veroorzakers van een verstopt riool.