+ Ons Bedrijf
+ Installaties
+ Verwarming
+ Zonne-energie
+ Lood- en zinkwerk
+ Sanitair
+ Nieuws
+ Contact
Installatiebedrijf
Peter van de Sande
De Ronde 11a
5683 CZ BEST
tel. 0499-372128
fax. 0499-392713
info@petervandesande.nl
www.petervandesande.nl

VERWARMING

Centrale Verwarming.
Bij Installatiebedrijf Van de Sande kunt u terecht voor C.V. ketels van het merk Nefit en Vaillant. Afhankelijk van uw woonsituatie en wensen op het gebied van comfort wordt bepaald welke C.V. ketel in uw situatie het meest geschikt is. De moderne Hoog Rendement C.V. ketels leveren een hoog comfort voor verwarming en warm water met een zo groot mogelijke energiebesparing.


Radiatoren/convectoren.
De warmteafgifte van een C.V. installatie geschiedt in de meeste gevallen door radiatoren. Standaard zijn de paneelradiatoren, maar vaak wordt er b.v. in de badkamer gekozen voor een handdoekradiator. Tegenwoordig wordt er echter in de woonkamer steeds vaker gekozen voor een "blikvanger" in de vorm van een designradiator. Door de grote verscheidenheid in vormen, kleuren, accessiores en materialen kan een designradiator worden beschouwd als een functionele aanvulling op uw interieur. Hiervan hebben wij er verschillende van in onze showroom hangen, in verschillende vormen, maten en kleuren. Mocht u echter helemaal geen radiatoren in het zicht willen hebben, dan bestaat er nog de mogelijkheid om convectorputten te plaatsen.


Vloerverwarming.
Bij een "koude" vloer zoals b.v. plavuizen, wordt in veel gevallen gebruik gemaakt van verwarming d.m.v. vloerverwarming. Vloerverwarming geschiedt d.m.v. buizen welke in de afwerkvloer worden aangebracht. Deze verwarmingsbuizen zijn voorzien van een meerlaagse, uit speciale kunststoffen vervaardigde ommanteling, waardoor een lange gebruiksduur is gegarandeerd. Door de gelijkmatige verwarming van de vloer is dit een zeer aangename wijze van verwarming.